lördag 14 juli 2007

Stina bloggar!

Hemsidan har tänkt uppdateras sedan länge och nu är det gjort! En ny variant i form av en blogg men på den gamla adressen, www.finnvav.se

Här är det tänkt att jag ska kunna visa mina senaste alster till vävboden och uppdatera er om nyheter samt öppet-hus/kvällsöppet. Jag är numera även återförsäljare till webbutiken Ellis Corner som öppnade i februari 2009 och jag säljer därmed en hel del av deras sortiment; Västergården, Maileg, En Gry og Sif, Kalikå, Nyblom & Kollén, Isabella Smith, Iris hantverk, Handmade by M/Änglapållar och Monica Johanssons keramik.

Välkommen till mig på lördagar mellan 10-14 men vill du komma en annan dag och tid går det fint, maila eller ring mig säkrast så jag är hemma. Tänk på att jag inte tar kort utan endast kontantbetalning. Behöver du vägbeskrivning finner du den här.

Väl mött önskar Stina!

Stina Wallgrens vävbod
Ytter-Restad 700
442 95 Hålta
0303-24 79 70
stina@finnvav.se