torsdag 13 maj 2010

BarnkammarenSå många som fyller år i vår och sommar så har jag massa fint till de små. Leksaker från Maileg, Èn Gry og Sif och Kalikå bara för att nämna några exempel. Inbjudningskort och fina gratulationskort har jag också.

Välkommen till mig på lördag då jag öppnar loppisen och outleten för säsongen mellan kl. 10-14. Butiken har förstås öppet samtidigt. Vill du komma en annan tid mailar du mig eller ringer mig så bestämmer vi en tid. Loppisen består av gamla och nya ting (Jeanne d'Arc Living, Nyblom & Kollén, Gerbera, House Doctor och mycket mer) och outleten av produkter från butiken med smärre fel eller skador (House Doctor, Olsson & Jensen, Kalikå och keramik som några exempel).

Loppiset och outleten har öppet tills vidare, jag meddelar i nyhetsbrev och på bloggen när de stänger för säsongen.

Missa inte att tävla i föregående inlägg!

Stina